... læs mere

lean, nlp, sparring, covid-19, bæredygtig, fn 17 verdensmål, team, trivsel, ældreplejen, ældrebyggeriVi har set der før! Der stilles øget krav om at organisationen skal præstere større effekt, dvs. levere mere med de eksisterende ressourcer. Ofte begynder det, at organisation begynder at vise tegn på at den er presset og den tilrådige tid ikke slå til.

 

AKTØR tiden, der udgør selve leverancen, kerneydelsen og fagligheden kræves udnyttet bedre med mere effektivt. SUPPORT tiden, som udgør de fysiske rammer, systemer, IT, adfærd & logistik bliver udfordret. Tillige bliver PIT-STOP tiden presset, som er den tid der bruges til opgaver, der er længst væk fra AKTØR rollen.

 

Det kan mærkes! Sygemeldinger stiger, medarbejder hæver stemmen i frustration, opgaver bliver glemt, fejl i leverancer, kundeklager, mm. Du kender dem selv.

 

Et klassisk opråb lyder: FLERE RESSOURCER - TAK! Det forbliver en ønsketænkning for mange. Organisationens systemer og medarbejder ende med at 'brander sammen'.

 

Vi er specialister i at skabe grobund for en attraktiv og værdiskabende faglig arbejdsplads med bedre trivsel og større overskud i hverdagen, ved at udfordrer status quo, vanetænkningen og de blinde vinkler.

 

NYSGERRIG? Fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt

 

adfærdsfælden, blinde vinkler, vaner, lean, nlp, sparring, covid-19, bæredygtig, fn 17 verdensmål, team, trivsel, ældreplejen, ældrebyggeri