PRESSE OG MEDIER

16. maj 2024

Uudnyttede potentialer - en skjult fare for virksomheder!
I dagens konkurrenceprægede forretningsmiljø, både i den private og offentlige sektor, udgør de uudnyttede PLUStid potentialer ikke kun et fagligt tab for medarbejderne, men også et betydeligt ressourcetab for virksomheden og samfundet.


7. maj 2024

LinkedIN Post - Nysgerrig på dit PLUStid indeks?
Som nysgerrige mennesker er vi altid drevet af lysten til at udforske og lære noget nyt. Vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og vi tager kalkulerede chancer for at opnå mere - og blive blandt de bedste i klassen!


17. april 2024

LinkedIN Post - GÅR DU HJEM MED EN KONSTANT DÅRLIG SAMVITTIGHED, FORDI OPGAVEN IKKE BLEV LØST?
En hverdag, du kender? Konstant følelse af skyld for ufuldførte opgaver på arbejdspladsen kan have uheldige påvirkninger på os mennesker.


2. april 2024

LinkedIN Post - Vi er pakket og klar til at opstille på vores stand, når dørene slås op til "NÅR INNOVATION LYKKES - PÅ TVÆRS 2024"
Vi er pakket og klar til at opstille på vores stand, når dørene slås op til "NÅR INNOVATION LYKKES - PÅ TVÆRS 2024" den 11. april i Aalborg kl. 10:30 - 16:30.


8. marts 2024

LinkedIN Post - Mød os den 11. april i Aalborg NÅR INNOVATION LYKKEDES 2024
LET & STYRK PLEJE- & SYGEPLEJESITUATIONEN med innovative løsninger fra Plustid.


21. februar 2024

Vinderteamet i forb. med prækvalifikation vedrørende plejehjem på Østre Gasværksgrunden i København
Prækvalifikationen af et kommende parplejehjem med i alt ca. 80-90 plejeboliger på Østre Gasværksgrunden er vundet af teamet: KAB, Fors4Architeks, Plustid, med flere. Det er Københavne Kommune, der står som udbyder og ønsker at sikre en socialt bæredygtig by er det vigtigt at understøtte en social og økonomisk balance i byens boligudbud. Derfor giver Københavns Kommune økonomisk støtte til opførelsen af almene boliger.
Formålet med denne pjece er at beskrive retningslinjerne for Københavns Kommunes udmøntning af grundkapitallån til etablering af almene boliger til Socialforvaltningens og Sundheds- og Omsorgsforvaltningens målgrupper.


31. januar 2024

LinkedIN Post // Regeringens præsentation af ældrereformen i Messe C, Fredericia 31jan24
Det var fantastisk at være en del af de gode rundbordsdiskussioner om regeringens ældrereform, hvor jeg aktivt bidrog med min mangeårige erfaring og indsigt i værdiskabende tids- og ressourceoptimering i ældrepleje- og omsorgssektoren.


19. januar 2024

LinkedIN Post // Tiden er VÆRDIFULD – SPILD den klogt!
Vores refleksion over tidens brug og opdagelsen af værdiløse aktiviteter kan være øjenåbnende. Læs de tankevækkende analyser.


18. december 2023

LinkedIN Post - 'Brug omvendt tænkning: OPTIMÉR FØR DIGITALISERING!
Lisa fortsætter: 🎤'Digitalisering inden for omsorg- og sundhedssektoren er en vigtig dagsorden i Danmark. For at opnå succes er der specielt én meget væsentlig faktor, som ikke får nok fokus generelt. Det er vores TID ⏱ !


27. november 2023

LinkedIN Post // Artikel - Spændende, innovative løsninger til ældreplejens udfordringer.
Brugerdrevet nytænkning i ældreplejen skaber mobile, effektive og specialdesignede arbejdsborde, der letter pleje- og sygepleje situationen i ældreplejen.


14. november 2023

Stor mangel på kvalificerede varme hænder skaber pres i hverdagen! Løsning: Frigør de uudnyttede potentialer og få gladere teamkolleger.
Artikel udgivet af Plustid. En analyse fra Kommunernes Landsforening viser, at vi i øjeblikket står over for en betydelig mangel på kvalificerede og dedikerede medarbejdere i ældreplejen. Denne mangel skaber et enormt pres på plejecentrene landet over, og situationen forventes kun at blive værre i de kommende otte år. Det er ikke kun personalets mentale og fysiske sundhed, der kan blive påvirket af dette pres, men også lysten til at gå på arbejde. Hvordan bryder vi ud af den onde cirkel?


7. november 2023

Ro om livets afslutning på bl.a. plejecentre
En tryghedstrolley er en innovativ møbelløsning på hjul, som effektivt sikrer fagpersonalet alt, hvad de skal bruge af praktisk udstyr, remedier, huskelister, mm., indenfor arms længde – og klar til brug uden afbrydelser. Løsningen skaber mere ro, tid og værdighed omkring den sidste tid for beboere og pårørende. Møblet kan fx. også afspille musik og rumme ønskerne for begravelse eller bisættelse - herunder det tøj, afdøde har ønsket at have på.


7. oktober 2023

DET KOSTER KUGLER AT MANGLE FOLK I VIRKSOMHEDEN
Ifølge analyser fra Dansk Erhverv er det lige nu virkeligheden for mange danske virksomheder, at arbejdskraft både er svær at få og fastholde. En rigtig uheldig situation, der negativt påvirker konkurrenceevnen, indtjeningen og medarbejdertrivslen. Her kommer Plustid ind i billedet.


27. september 2023

LinkedIN Post - "Håndtering af UVENTEDE OPGAVER og AFBRYDELSER - hvor meget tid bruger du?"
"Håndtering af UVENTEDE OPGAVER og AFBRYDELSER - hvor meget tid bruger du?". Spar dyrebar spildtid og undgå samtidigt unødvendig stress! Derfor, glem alt om afbrydelser, tidsrøvere og frustrationer i din dagligdag. Tag kontrol over din tid og få mere ro og overskud. Det er det værd. Vi deler 2 tips med gode råd til at undgå afbrydelser i din hverdag.


19. september 2023

Bedre ro om livets afslutning på plejehjem
PLUSTID I OFFENTLIGT // PRIVAT SAMARBEJDE - 'Livets afslutning' er under udrulning i bl.a. Viborg Kommune. Her bliver der sat fokus på at efterkomme borgerens ønsker til den sidste tid og på at afstemme forventninger med både pårørende og personale. En prøvehandlingen om 'Bedre ro om livets afslutning på plejehjemmet' ligger i direkte forlængelse.


4. september 2023

LinkedIN Post - A TAKE AWAY fra eventet i sidste uge TIDSOPTIMERING // ET VALG MELLEM TEAM-WORK & FIGHT-WORK
Det var en kæmpe fornøjelse i sidste uge for @Peter Ashton Hart og mig, da vi præsenterede vores temaindlæg ‘TIDSOPTIMERING // ET VALG MELLEM TEAM-WORK & FIGHT-WORK’ for www.NetvaerkRanders.dk i samarbejde med www.BizzUp.dk.


21. august 2023

LinkedIN Post - Event TIDSOPTIMERING // ET VALG MELLEM TEAM-WORK & FIGHT-WORK
Vidste du, at 70% af forsøgene på forbedringsinitiativer fejler!
Der opstår ingen innovation, kreativitet eller incitament til at udfordre os selv og forandre situationen til det bedre uden en fast forankret, fælles forståelse af værdiskabende kultur for at udnytte tid og ressourcer bedre.


5. juni 2023

LinkedIN Post - Flot dansk delegation på Plattformdagene 2023 i Trondheim
Den Danske Ambassade har sammen med Healthcare DENMARK og fem danske virksomheder de sidste to dage deltaget i Plattformdagene 2023. Her var der fokus på forskning og innovation inden for platformløsninger på sundhedsområdet.


9. maj 2023

Den Danske Ambassade og Plustid i innovativt samarbejde i Norge
Hvordan driver du innovation og læring på store platforme inden for sundhed? EHiN er en arena med fokus på fremtidens sundhedsydelser, og transformationen til teknologidrevne systemer med brugeren i centrum. I ti år har EHiN været Norges mest besøgte mødested for e-sundhed.


24. april 2023

LinkedIN Post - "Effektivitet handler ikke om tempo!"
Effektivitet handler ikke om tempo! Det handler om noget mere nuanceret: Gennemløbstid. Alt for mange steder effektiviserer man med hovedet under armen. "Man forsøger at skrue tempoet i vejret og bede folk om at løbe hurtigere", skriver Morten Münster.


20. april 2023

LinkedIN Post - Når innovation lykkedes på tværs 2023
Det var en fornøjelse at deltage på Når innovation lykkedes på tværs 2023 den 20 april arrangeret af Danish Life Science Cluster.


23. marts 2023

LET PLEJESITUATIONEN - med effektive, mobile arbejdsborde & depoter
Plustid annoncering i MAGASINET PLEJE marts 2023 // Care Service Trolley løsninger styrker jeres ressourcerammer for BEMANDING og optimerer arbejds-FLOWET. En professionel og kreativ løsning, som bidrager til at frigøre mere tid og flere ressourcer i sundheds-, pleje-, og omsorgssektoren.


9. marts 2023

BIZZ UP EVENT SAMARBEJDE
Camilla havde set et Plustid event og blev super inspireret. Så ringede BIZZ UP TEAMET til Plustid TEAMET og sagde: "Skal vi samarbejde og lave et event sammen?"


9. februar 2023

LinkedIN Post - Sammen som familie gjorde vi det
For et par måneder siden, hvor juleplanlægningen var i fuld gang, sad vi og talte sammen om, hvor skørt og cool det ville være at lave en film. En film, der på en lidt sjov og anderledes måde kunne vise det, Plustid prøver at fortælle:
- forskellen på oplevelsen af KAOS versus RO & TID til det, der betyder mest.


31. januar 2023

KAOS - æder DIN tid & DINE ressourcer!
Skab TID & RO - til det, der betyder mest med Care Service Trolley løsninger, der styrker jeres ressourcerammer for BEMANDING og optimerer arbejds-FLOWET. En professionel og kreativ løsning, som bidrager til at frigøre mere tid og flere ressourcer i sundheds-, pleje-, og omsorgssektoren.


22. november 2022

Det var en stor ære og fornøjelse at møde H.K.H Kronprinsesse den 10. juni 2022 i Norge
Det var en stor ære og fornøjelse at møde H.K.H Kronprinsesse Mary den 10. juni 2022, Norges Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol og Danmarks Erhvervsminister Simon Kollerup og blive inviteret til at præsentere Plustids bidrag til fremtidens robuste sundhedsvæsen


31. oktober 2022

LinkedIN Post - Er du træt og udmattet af det evige pres for at finde BESPARELSER og løsninger på PERSONALEMANGLEN?
Er du træt og udmattet af det evige pres for at finde BESPARELSER og løsninger på PERSONALEMANGLEN?


17. oktober 2022

LinkedIN Post - Er du NYSGERRIG, når du er på job??
I sidste uge afholdt vi et superspændende temaoplæg, for en stor gruppe ledere og medarbejdere i en organisation, der arbejder med den mentale sundhedsuge, hvor fokus var NYSGERRIGHED, tillid og troværdighed.


12. oktober 2022

LinkedIN Post - Blue Fox Business oplevede et inspirerende indlæg fra Plustid
TEMA: Hader du en dagligdag fyldt med tidsrøvere, afbrydelser, frustrationer og tidspres? Det kalder vi for MINUStid! - minustid er spild og har ingen værdi.


22. september 2022

Lukket for i dag! Peter fra serviceafdelingen har desværre ikke TID.
Kære BUSINESS Viborg medlemmer. DETTE ER FØRSTE AF TO MAILS FRA PLUSTID.NÆSTE UDSENDES PÅ FREDAG.


10. juni 2022

Det var en stor ære og fornøjelse at møde H.K.H Kronprinsesse Mary
Det var en stor ære og fornøjelse at møde H.K.H Kronprinsesse Mary, Norges Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol og Danmarks Erhvervsminister Simon Kollerup og blive inviteret til at præsentere Plustids bidrag til fremtidens robuste sundhedsvæsen, som netop handler om, hvordan tidsressourcerne i sundhedsvæsnet effektivt kan forbedres og genbruges til det de opgaver, der skal løftes i fremtiden.


3. juni 2022

Fremtidens robuste sundhedsvæsen i Norge og Danmark
Sundhedsvæsenet i Norge og Danmark har flere ligheder end forskelle. Ikke mindst er ligheden den, at vi i begge lande har forebyggelse, diagnostik, behandling og rehabilitering i verdensklasse. De faktorer, der i disse år sætter sundhedsvæsenet i både Norge og Danmark på prøve, er imidlertid i høj grad også fælles. Det gælder øget pres fra livsstilssygdomme, aldrende befolkninger, pandemier, mangel på varme hænder samt stigende behov for moderne teknologi, som afsæt for bæredygtige sundhedsløsninger. Læs mere ...


24. maj 2022

Få mere ud af den tid og de ressourcer jeres organisation allerede har.
'Varme hænder' er en mangelvare i ældreplejen og i dag kæmper rigtig mange landet over med at få flere varme hænder til kerneydelsen i ældreplejen, i en tid hvor vi oplever at der kommer flere og flere ældre borgere – og mange med øgede behov for pleje og omsorg. Forsøget på at få flere plejepersonaler eller få kolleger til at gå op i tid er bestemt ikke let – eller måske helt umuligt!


20. maj 2022

Pas på adfærds-fælden i jagten efter af blive bæredygtig!
Mange virksomheder taler i dag højt om bæredygtig FN17 verdensmål, klimaet og verdens vé og vel. Men, hvad gør vi egentlig for at forbedre os – eller er det bare noget vi taler om, en masse gode hensigter, men uden handling?


18. maj 2022

Det er fascinerende, hvordan innovative, kreative løsninger kan lette tidspresset for personaler i ældreplejen
Når vi spørger personalet på plejecentre, hvornår de selv synes, de spilder deres tid, så svarer de ofte: 'Når der ikke er fyldt op på boligen!'


26. april 2022

Lettere arbejdsdag uden afbrydelser for medarbejdere i ældreplejen!
Som plejepersonale kan man opleve, at der går meget tid med at flytte sig. Man flytter sig efter plejeartikler og udstyr, dække ind for flere pga. personalemangel, tidsfrister for medicin - og meget mere. Dagen kommer til at føles fuld af afbrydelser og presset – og der er ikke meget plads til ro, sammenhæng og ældreomsorg.


22. april 2022

INSPIRATION FLYTTER DE DÅRLIGE VANER OG DE BLINDE VINKLER
Efter gennemførelsen af en række spændende morgenmøder i efteråret 2021 hos Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk med tema-indlægget - ‘Tid er er ressource.


2. februar 2022

Puf til effektbolden med Nudging
- og spil hinanden ind i en værdiskabende kultur.


25. november 2021

TEMADAG Velfærdsteknologi i Oslo
Både Danmark og Norge har stort fokus på velfærdsteknologiske løsninger – Danmarks Ambassade i Norge afholder derfor d. 30/11-2021 temadag i #Oslo, hvor danske virksomheder vil få muligheden for at være med til at erfaringsudveksle med og inspirere norske interessenter inden for området.


15. oktober 2021

Fremtidens rengøring – en ny tid?
Vi glæder os super meget til at bidrage med seminar indlægget FREMTIDEN LIGGER I DET USYNLIGE, 14. oktober for Dansk Rengøringsteknisk Forening. Et helt igennem fantastik spændende program, der er meldt ud.


30. september 2021

Indslag i Erhvervsnetværket - Tid er en ressource. Brug den klogt!
Endnu en fantastisk flok samlet i dag til indslag om tidsoptimering. Tak til Tom Klan for gode input og tak til Vendsyssel Danmark for at lægge lokale til.


2. august 2021

FN17 BUSINESS TASK FORCE
Plustid en del af FN17 Business Viborg samarbejdspartnere Teamet. Plustid tilbyder ekspertviden indenfor - SKAB MERE TID TIL VERDENSMÅLENE.


25. juni 2021

Undgå kaos og skab orden med møbler til opbevaring på plejehjem
Møbler til opbevaring på plejehjem - Rullende depot til plejeartikler og udstyr med skræddersyet bord til borgerplejen


21. maj 2021

'It is easier to prevent bad habits than to break them.'
Vi ved, at en attraktiv og værdiskabende faglig arbejdsplads med bedre trivsel og større overskud i hverdagen.


10. maj 2021

NYT SAMTALEVÆRKTØJ TIL DEN ‘GODE OG FORBEDRENDE KOMMUNIKATION’
Vi er rigtig glade for at være blevet inviteret ind af Life Science Innovation og videns partneren Aalborg Universitet ifbm. et virksomhedsdrevet brugerinvolveringsforløb, hvor vi skal udvikle et samtaleværktøj, der kan spille den ’gode og forbedrende kommunikation’ ind i hverdagen mellem ledere, medarbejdere og teams.


23. februar 2021

Få tid til verdensmålene
Et spændende tilbud til virksomheder, der gerne vil arbejde med de bæredygtige udviklingsmål, men som bokser lidt med organisering og at finde tid og ressourcer til det i hverdagen samt sikre en bæredygtig fremdrift.


3. februar 2021

HVAD ER PRISEN FOR AFBRYDELSER I DIN VIRKSOMHED?
Ifølge økonomistyrelsen består et effektivt årsværk af den arbejdstid, dine medarbejdere bruger på at løse arbejdsopgaverne. Det vil sige de timer, medarbejderne reelt har til opgaverne, når ferie, sygdom, efteruddannelse osv. er trukket fra.


17. november 2020

3 GODE RÅD TIL AT REDUCERE AFBRYDELSER & TIDSRØVERE I DIT ARBEJDE - HELT GRATIS
>> Hvad vil det betyde for dit og Teamets overskud, hvis antallet af uplanlagte afbrydelser blev reduceret med 80%?


10. november 2020

KOMMUNIKATION - EN VANESKLIG KUNSTART!
– Dine, mine og vores regler. Hvad gælder for mig?


20. oktober 2020

RYDDE OP ELLER HOLDE ORDEN! >> Hvad gælder på din arbejdsplads?
RYD OP, RYD OP, RYD OP! I lagerrummet, i reolen, i skabet, på arbejdsbordet, i PC dokument-arkivet, i mødelokalet, i servicebilen og i tasken. Hørt det før?!


2. oktober 2020

Forbedringskulturen bidrager til FN17
OVERVEJER DU AT ARBEJDE MED IMPLEMENTERING AF VERDENSMÅLENE?


18. juni 2020

Kære politikere. Stil krav!
Der ligger milliarder skjult i samfundsgevinster, ved at indrette nye plejecentre driftsmæssigt optimeret, og samtidigt skabe bedre plads og tid til ’flere varme hænder’ i kerneydelsen.


4. juni 2020

Det kan vi vist alle sammen godt lære lidt af.
'En passion for performance og hele tiden at ville gøre det bedre.' Det er fascinerende ord fra årets udkåren finansdirektør 2020 – Heine Dalsgaard, kassemesteren hos Carlsberg.


12. maj 2020

Føler du dig TRYG eller UTRYG ved en 'genåbning af din arbejdsplads'?
I en længere periode har mange oplevet en hjemmearbejdsplads, hvor det har været trygt og godt at opholde sig i forhold til den udefra kommende 'lurende usynlig fare i omløb'. Trygheden er skabt af en families sameksistenskultur med et fælles værdisæt, fælles viden, fælles adfærd og fælles rutiner.


5. maj 2020

Når krisen er mest deprimerende, skal vi huske at lære af den.
Nød kan lære nøgen kvinde at spinde. Hurtigt. Midt i krisen må vi huske, hvad vi kan lære af den nye virkelighed. Det skrev Berlingske leder den 1.maj 2020.


26. april 2020

Blev du færdig med din opgave - eller afbrudt?
Oplever du også, at blive afbrudt hele tiden! Det kan være der hele tiden dukker andre ting op, end det du havde planlagt. Eller der tikker mails ind, din kollega snakker til dig, imens du er i gang med noget andet. Den uforudsigelige arbejdsdag fylder mere og mere. Hvad gør vi ved det?


16. april 2020

Forbedringskulturen går hånd-i-hånd med arbejdsmiljø
Nyt samarbejde gør det muligt at omsætte Sundhedsstyrelsens COVID-19 vejledninger til lokal meningsfuld praksis - hurtigt & effektivt, og med et kort- og langsigtet perspektiv.


25. marts 2020

On-Line GRATIS SPARRING de næste 4 uger
Rigtig mange udfordres i denne tid, medens verden er sendt i 'Pit-STOP'!


27. februar 2020

VIBORG ... Tiden er værdifuld - spild den klogt!
Når tidsoptimeringsekspert Tom Klan giver dig tips til tidsoptimering af din dag - til gavn for dig og din forretning!


24. februar 2020

Vi har ikke tid til det, der burde være kerneopgaven
Jeg læste denne interessante artikel forleden. Kendt problemstilling -desværre!
"Leder på botilbud vil gøre op med recovery-paradigme: Vi har ikke tid til det, der burde være kerneopgaven".


23. februar 2020

VARDE ... Tiden er værdifuld - spild den klogt!
Når tidsoptimeringsekspert Tom Klan giver dig tips til tidsoptimering af din dag - til gavn for dig og din forretning!


7. februar 2020

Lean i ældreplejebyggerier
"I det offentlige har vi en forpligtelse til at finde de bedst mulige løsninger". Citat fra tidl. borgmester i Frederiksberg Kommune, Jørgen Glenthøj.


20. december 2019

Kære politikere. Stil krav!
Kan nytænkning i arkitekturen skabe flere 'varme hænder' til fremtidens plejecentre?


5. december 2019

Plustid deler viden og erfaring med Norge
The Trade Council, Danmarks Ambassade i Oslo indgår samarbejde med Plustid med henblik på at kunne udvikle Plustids aktiviteter til det norske marked indenfor 'helse og omsorg' området.


5. november 2019

FaceBook opslag
HAR STRESS SNEGET SIG IND I DIN HVERDAG?


14. oktober 2019

Facebook opslag
PUF TIL EFFEKTBOLDEN MED NUDGING OG SOPIL HINANDEN IND PÅ EN FORBEDRINGSKULTUR


17. september 2019

Medlem af VIBORGegnens Erhvervsråd
Vi styrker vores netværk i det Jyske gennem et medlemsskab hos VIBORGegnens Erhvervsråd.


24. juni 2019

’Wicked Problems’ presser trivslen og budgetterne i de offentlige organisationer
- og det er her mange af de store tidsrøvere og spild af ressourcer ligger gemt i hverdagen!


22. maj 2019

GRATIS SPARRING
FÅ 1,5 TIMES GRATIS SPARRING - og bliv inspireret


23. oktober 2018

FaceBook opslag
Hvor ofte har vi ikke hørt naboen, familien eller kollegaen på jobbet sige; 'Jeg ville gerne have flere timer i døgnet'... 'Det er en rigtig tidsrøver'.... 'Ikke nu, jeg har ikke tid'...
'Tiden løber fra mig'...


28. august 2018

FaceBook opslag
JAG SPILDTIDEN


21. august 2018

FaceBook opslag
HAR STRESS SNEGET SIG IND I DIN HVERDAG?


6. juli 2018

FaceBook opslag
LEAN METODEN GÅR ALDRIG AF MODE I ÆLDREPLEJEN


18. juni 2018

Her er Lean ikke gået af mode - FOA artikel
På plejecenteret Akaciegården trives metoden Lean i bedste velgående. Det går nemlig aldrig af mode at effektivisere sit arbejde, mener man. Læs artiklen skrevet af journalist og redaktør for FOA Social- og Sundhedsafdelingen.


26. maj 2018

FaceBook opslag
ARBEJDER DU I ÆLDREPLEJEN MED MANGE IRRITERENDE AFBRYDELSER?


13. april 2018

Driftsoptimering med LEAN ved plejecenter byggerier
LEAN-tankegangen blev gennem rådgivning fra Plustid indført
i designprocessen på Akaciegården for at optimere arbejdsgangen


11. januar 2018

Sådan har plejehjem fået mere tid til nærvær
På plejehjemmet Akaciegården på Frederiksberg er LEAN-filosofien en del af stedets livsstil. Læs om fem tiltag, der strukturerer de praktiske gøremål, så der frigives mere tid til pleje af borgerne.


3. januar 2018

FaceBook opslag
ARBEJDER DU SOM AFDELINGSLEDER?


19. december 2017

FaceBook opslag
ARBEJDER DU MED ÆLDRE BEBOER-PLEJE?


28. november 2017

FaceBook opslag
Arbejder du i ældreplejen - OG TRÆT AF AT BLIVE AFBRUDT?


27. november 2017

Plejecenter har fået bedre tid og mere nærvær med LEAN-plejevogne
De seneste seks år har plejehjemmet Akaciegården gennemført en lang række LEAN-forløb, der optimerer arbejdsgangene. Ikke for at spare ressourcer, men for at få mere tid til det, der er vigtigst – nemlig pleje af og omsorg for beboerne. En af de store successer er indførelsen af specialudviklede LEAN-plejevogne. Det er der kommet en nyhedsartikel ud af.


21. november 2017

FaceBook opslag
KAN DU SVARE JA TIL
... dage, hvor opgaver bare skubbes eller ikke bliver løst - og du føler dig presset - eller måske endda stresset?


16. november 2017

FaceBook opslag
TILBEREDER DU MAD TIL MANGE ÆLDRE MENNESKER?


14. november 2017

FaceBook opslag
Er du leder eller medarbejder på et plejecenter?


12. november 2017

FaceBook opslag
Arbejder du i den offentlige sektor?


10. november 2017

FaceBook opslag
Vi gør det nu nemmere for dig at kontakte os.


7. juni 2017

Tre Lean-tiltag der giver mere tid til pleje af borgerne
På plejehjemmet Akaciegården er Lean-filosofien en del af stedets livsstil. De er sågar ved at ombygge plejehjemmet efter Lean-tankegangen, så personalet får kortest mulige arbejdsgange.


28. april 2017

Book et LEAN tema-seminar
Kom arbejdspresset i ældreplejen til livs - arbejd smartere og enklere. Få inspiration til at finde mere tid til rehabilitering, omsorg, nærvær og plads til faglighed i din hverdag.


7. januar 2017

Sund fornuft er sat i system på Akaciegården
Gid vi kunne nå mere på den samme tid. Det ønske havde man på plejehjemmet Akaciegården i Frederiksberg Kommune, og det blev ikke ved ønsketænkningen. En gennemgang af arbejdsgangene ud fra Lean tankegangen har givet mindre spildtid og er nu blevet til rutiner, de ikke kan undvære.


20. november 2016

Mindre spild smitter af på service til borgeren
Hjemmesygeplejerskens "Akutmapper er 110 procent i orden". Vi kan jo ikke alle sammen slæbe rundt på et lille depot i en an hænger, så vi har i fælleskab fundet ud af, hvilke produkter, der er nødvendige at have med sig ud til en akut situation, siger Pia Dueholm, hjemmesygeplejeske og depotansvarlig i distikt 1 i Esbjerg Kommune.


19. november 2014

CEPOS LEAN seminar - case med plejecentret Akaciegården på Frederiksberg
Henriette Wülser, forhenværende leder på plejecentret, Akaciegården Frederiksberg, var gæstetaler på CEPOS seminaret afholdt den 4. nov. 2014 idet man siden 2010 har indarbejdet LEAN i organisationen og nu beskrevet i en Case i Bent Christensen’s LEAN bog.


22. april 2014

Plejecenter fik ny vognpark - Fagbladet Rent i Danmark 2/2014
Kollektivhusets Plejecenter i Esbjerg har gennemført et omfattende lean-projektforløb,
som har givet personalet mere tid og nærvær med beboerne. Skræddersyede
vogne fra Vermop hjælper plejerne til altid at have forbrugsartikler lige ved hånden.


1. juni 2012

PlusPlanner - Overblik giver øget trivsel
På plejehjemmet Akaciegården i København har man gennem et par år arbejdet med Plustids Lean koncept for ældre. Indførslen af Lean har givet mærkbare forbedringer i trivslen. PlusPlanneren er et af Lean værktøjerne, som har gjort planlægningen meget lettere og overskuelig - og frigjort tid.


11. oktober 2011

På jagt efter mere kvalitetstid - Socialministeriet
Så fik vi endelig lov til at "offentliggøre" en grundig og god artikel om Lion Park i Birkerøds Leanforløb.