VI TILBYDER

VORES VIDEN, INDSIGT OG ERFARINGER, SOM INSPIRATION TIL ALLE NYSGERRIGE OG MED RESULTATER, DER OVERBEVISER

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld

 

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld

  

Vi blev udfordret på vores vanetænkning og de blinde vinkler - det åbnede vores øjne. Nu tænker og handler vi på en ny måde. Det fjerner nu den dårlige samvittighed, fordi vi tidligere ikke nåede det vi skulle.

Udtaler et team af 13 pressede kolleger

 

Har aldrig tænkt over, at brugen af oplevelses og visuel læring på den måde ville kunne forenkle og bidrage til en så hurtigt og effektivt forbedringsforståelse i teamet - og dermed bedre udnyttelse af vores tid - og penge!

Udtaler divisionschef for 1400 medarbejder

 

I det offentlige har vi en forpligtelse til at finde de bedst mulige løsninger. Vores arbejde finansieres med skattekroner, og dem skal vi passe på – især i disse trange tider. Derfor handler det om at arbejde på en måde, hvor vi får mest mulig kvalitet for pengene. I den sammenhæng kan LEAN være et utroligt nyttigt værktøj.

Uddrag af udtalelse fra daværende borgmester Jørgen Glenthøj

 

Jeg troede ikke at vores dårlige vaner og manglende overblik havde så stor negativ indflydelse på vores performens mål. Nu kan vi se værdien i at se hverdagens opgaver i en helhed fremfor mange af os sidder i små siloer og hytter vores eget.

Udtaler partner i regnskabsservice virksomhed