CASES INSPIRERER

Vi har gennemført over 230 kundeprojektforløb med case-orienterede oplevelses- og sansebaserede talentudvikling i samarbejde med vores specialister og fagkonsulenter. 

 

Alle har oplevet, hvordan arbejdet med et værdiskabende teammindset hos MENNESKER og mere LEAN værdiskabende SYSTEMER går hånd-i-hånd, og gør en forskel i forhold til mere plads til de menneskelige livsværdier og samtidigt opnået en optimeret, bæredygtig økonomisk udvikling i hverdagen. Nedenstående et lille udvalg af cases som inspiration.

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldTop of Mind ift. Lean ledelse og forbedringskulturen plustid

Teamdag for ledergrupper øvede sig i at være undersøgende, i håbet, arbejde forbedrende og lave plan for realisere. Målet, få et Lean-mindset med større selvtillid og en stærkere motivation.

 

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldBedre arbejdsFLOW og fejlfri softwareudviklende teams

Optimering af arbejdstilrettelæggelsen og finde kildeårsager til 'fejl programmeringer' samt indføre en sund Team forbedringskultur i afdelingen.

 

 

  

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldPresset og grå arbejdsdag - NEJ TAK! 

Der var fokus på arbejdsrutinerne, finde og eliminere tidsrøverne (minustid) samt skabe overblik. Vi lærte at arbejde smartere som team med et 'holde orden' mindset.

 

 

 

plustid lean, Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavlerFremtidens driftsoptimeret plejecenter skaber tryghed

Care Service Trolley-løsning styrker ressource-rammerne for bemanding og optimerer arbejds- flowet ift. tid, ressourcer & dokumentation.

Læs mere

 

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldOptimere madproduktionen i centralkøkkenet. Vi er ét team

Bæredygtig LEAN i køkkenet, der skaber med bedre tid og mere plads til kerneopgaven: At kræse om den velsmagende mad til gæsterne.