CASES INSPIRERER

Vi er stolte over at have gennemført mere end 260 imponerende forbedrings-projektforløb sammen med vores specialister og fagkonsulenter inden for case-orienteret oplevelses- og sansebaseret talentudvikling.

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld

 

Vores dybtgående erfaring har lært os, at et værdiskabende teammindset og effektive Lean værdiskabende systemer går hånd-i-hånd og skaber en afgørende forskel. Vi har utvetydigt set, hvordan denne strategi ikke kun åbner op for en større værdsættelse af menneskelige livsværdier, men også sikrer en optimeret og bæredygtig økonomisk vækst i din daglige forretning.

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuld

Nedenstående cases er kun et glimt af de projekter, vi har gennemført med succes. Kontakt os og lad os hjælpe dig og din organisation med at skabe grobund for en attraktiv arbejdsplads med en sundere organisations kultur - og større overskud i hverdagen.

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldOptimering af forholdet PLUStid og MINUStid (spild) 

Vi styrker teamkulturen og opnår en bedre balance mellem opgaverne og vores tid & ressourcer 

Case hos en organisation med 62 medarbejdere. 

 

  

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldBanebrydende Lean ledelse og transformation i fokus

Inspirerende og lærerige workshopdage guider ledergruppe til at blive nysgerrige, engagerede og målrettet henimod fælles forbedringskultur. 

Case hos et distrikt med 1200 medarbejdere. 

 

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldArbejdsFLOW analyse og en fejlfri softwareudvikling 

Optimering af arbejdstilrettelæggelse og identificere årsagerne til fejlprogrammering, samt skabe en forbedringskultur.

Case hos IT-virksomhed med 30 medarbejdere. 

 

  

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldSlut med en presset og grå arbejdsdag

Hverdag fyldt med stressende rutiner og spildtid - NEJ TAK! JA TAK til lettere hverdag med mere struktur, klarhed og overblik. 
Case på et kontor med 9 medarbejdere.

 

 

plustid lean, Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavlerFremtidens driftsoptimeret plejecenter skaber tryghed

Care Service Trolley-løsning styrker ressource-rammerne for bemanding og optimerer arbejds- flowet ift. tid, ressourcer & dokumentation.

Læs mere

 

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldForbedringskultur med optimereret "Klar parat bag" 

Vi er ét team om ny bæredygtig og effektiv madproduktion, der giver mere tid og fleksibilitet til at skabe lækre retter til vores gæster. 
Case på et centralkøkken med 8 medarbejdere.

 

 

 

team-work, fight-work, Seminar, indlæg, temamøde, tidsforbrug, plustid, minustid, værdifuldJagten på mere værdigfuld PLUStid og mindre MINUStid 

Optimering af tid, arbejdsprocedurer, virksomheds- og medarbejderkultur, med det primære fokus på generel trivsel.

Case hos en IT virksomhed med 26 medarbejdere.