Sæt HJUL på DEPOTERNE - Skab mere TID til FAGLIGHED og BORGERNÆRE aktiviteter

ÆLDREPLEJEN

tabletholder, Borgernære sundhed, borgernære ældrepleje, LEAN-Plejevogn-Koncept, plejevogn, ældrepleje, ældrecenter, ældreplejecenter, hjemmeplejen, Lean, plejecenterbyggeri, 5s, effektivt, bæredygtigt, konkurrenceskrivelsen, bedømmelsesudvalget, vinderforslaget, værdioptimering, driftsoptimeringer

Hvad betyder det, når plejepersonalet har alle forbrugsartikler lige ved hånden og ikke løber tør og dermed ikke afbrydes? Alt!

 

Forestil dig en hverdag, hvor du har alt det du skal bruge i plejen - i rette mængde, til rette tid og i rette kvalitet, og samtidigt ...

 

  • er klar til borgerpleje på kort tid
  • har alt er i armslængde
  • slipper for 2/3 af depoterne og kontrol af samme
  • aldrig løber tør for forsyninger
  • har indrettede hygiejne-arbejdsborde 
  • sparer penge på mindre forbrug!
  • kan betjene Tablet uden at føle manglen af en tredje arm

Det er blot nogle af de store successer med indførelsen af Plustid - Care Service Trolley.

 

Det at slippe for de mange afbrydelser i hverdagen og få mere tid ro og faglighed med borgerne, er et drømmescenarie for mange plejecentre.

 

”Plustid - Care Service Trolley betyder, at jeg har alt med mig hele tiden - og så er det blevet mere hjemligt hos beboeren”.

UDTALER SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER I ÆLDREPLEJEN

 

Nysgerrig? - Læs spændende artikel Plustid lean plejevogne - alt lige ved hånden 

 

”Det har været afgørende for vognløsningens bæredygtighed, at den var let at betjene og nem at køre med for personalet”.

UDVIKLINGS-TEAMET FRA PLUSTID

 

Lean plejevogn, Lean vaskevogn, Lean artikelvogn, ældreplejen, ældrecenter, Lean, plejecenterbyggeri, 5s, effektivt, bæredygtigt, konkurrenceskrivelsen, bedømmelsesudvalget, vinderforslaget, værdioptimering, driftsoptimeringer

Med Plustid - Care Service Trolley vognene har medarbejderne i plejen - som noget nyt - alle de nødvendige remedier inden for en armslængde. Det er gjort overskueligt, og det er sammenhængende.

 

Alt er afmærket, og hver ting har sin egen plads med tydelige afgrænsninger. Det er let at holde orden og videregive vognene til en kollega.

 

Hvert plejepersonale har deres egne handsker med rundt på tur til borgerne. De hænger praktisk og lettilgængeligt sammen med håndspritten.


"Plustid - Care Service Trolley har givet en betydeligt roligere tid hos borgerne. Og så er det arbejdsmiljø- og hygiejnemæssige tænkt ind alle steder".

UDTALER SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER I ÆLDREPLEJEN

 

På Service Trolley vognen er der - udover vaskelagen, vaskeklude og salve - plads til affald, beskidt linned og urent borgertøj, som lægges i hver sin pose. 

 

"Lettere hverdag og mere tid til nærvær - med vores rullende lager"

UDTALER LEDELSEN I ET ÆLDREPLEJECENTER

 

At arbejde med vognene giver en lettere hverdag i ældreplejen. Løsningen giver ro og plads til mere fokus på faglighed og bedre udnyttelse af tid og ressourcer. 

 

Legende-let, Effektivt, Alt-lige-ved-hånden og Nyskabende

 

NYSGERRIG? Gå fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.