Bæredygtigt TEAM i en VÆRDISKABENDE kultur

motivation, adfærd, stress, teambuilding, team blå bog, selvledende teams, faglige ansvarlige, fleksibel, lean, nlp, bæredygtig, gevinst, adfærd, team, læring, udfordre, videndelerGennem Case-orienteret rammesættes oplevelses læring omkring teambuilding til glæde for personalernes trivsel, arbejds kulturen og samarbejdet.

 

Os som Team
- Team'ets blå bog

MENNESKER – mentalitet, motivation og kommunikation, hvor de overordnede mål sættes i forhold til at skabe de bedste rammer for en Team orienteret udvikling og en personlig udvikling, der tilsammen danner grundlaget for en god trivsel i hverdagen.

 

 

triage, lean, nlp, bæredygtig, gevinst, adfærd, team, læring, udfordre, videndeler

Samskabende Forbedringstavler
- Et stærkt ledelses og Team værktøj

SYSTEMER – indretninger, arbejdsgange og rutiner, hvor der arbejdes med forbedringstavler som et ledelses- og Team værktøj.

De samskabende Forbedringstavler omsætter de gode idéer til handling gennem selvledelse og ejerskab med selvstyrende Teams.

Tavlerne sætter rammen for at Teams kan skabe merværdi og overskud i hverdagen.Tavlerne fungerer også som drivkraften i arbejdet med værdiskabende kultur i øjenhøjde, samt er et struktureret værktøj til at facilitere trivsels udviklingen, arbejds glæden og ejerskabet af forbedringer i hverdagen.

 

"Når man efter mange år i praksis møder en metode, som systematisk opsamler og styrer forbedringer i huset, så er det jo dumt ikke at bruge det.

UDTALELSE FRA AFDELINGSLEDER

 

NYSGERRIG? Gå fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.