TIDSOPTIMERING - ET VALG MELLEM TEAM-WORK & FIGHT-WORK // BOOK TEMADAG

mentale-sundhed-nysgerrig-bedre-trivsel-stoerre-arbejdsglaede-bedre-faellesskab-bedre-tvaerfaglige-samarbejde-bedre-udvikling-af-vores-faglige-kvalitet-sociale-kompetencer

HENVENDER SIG TIL - De nysgerrige, Virksomheder, Erhvervsnetværk, Foreninger, Kommuner, Ledere og Medarbejdere

Konsekvensen bliver nemlig FIGHT-WORK, kampen om mine og dine holdninger, mine og dine værdier og overbevisninger - bevidst eller ubevidst. Kampen om hvordan vi mennesker bedst arbejder sammen, og hvordan systemerne omkring os skal indrettes for at opnå en optimering.

 

Book et event med Peter Andersen, ekspert i mental forretningsudvikling og Tom Klan, ekspert i tids- og ressourceoptimering og hør om deres viden, indsigt og erfaringer.

Det tager kun 90 minutter. Men i de minutter bliver du både underholdt og får inspiration til, hvad der ligger og gemmer sig i et effektivt, samskabende TEAM-WORK, og hvordan du undgår, at dine initiativer med optimering fejler og ender i ’70% kurven’ som FIGHT-WORK. FIGHT-WORK har ingen værdi - og er spildtid, som koster dyrt.

 

mentale-sundhed-nysgerrig-bedre-trivsel-stoerre-arbejdsglaede-bedre-faellesskab-bedre-tvaerfaglige-samarbejde-bedre-udvikling-af-vores-faglige-kvalitet-sociale-kompetencer

Din nysgerrighed er altafgørende for en sikker vej frem til succes. Den bringer dig selv og andre til at tænke, mærke efter og sammen skabe fundament for en værdiskabende kultur med et bæredygtigt overskud i din hverdag, dit Team og din organisation.

 

Få din Teaser her - Download: Download: Plustid Inspirerende QuickStartEvent - TTIDSOPTIMERING - ET VALG MELLEM TEAM-WORK & FIGHT-WORK (pdf - 262 kb)

Søger du reference til personer, der har set, hørt og oplevet et inspirerende Quick Start Event, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at formidle en kontakt.

 

Gå fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.