Driftsoptimer FREMTIDENS PLEJECENTRE bærdygtigt

borgernære sundhed, borgernære ældrepleje, plejecenter byggeri, lean, driftsoptimering, team, bæredigtigNår fremtidens plejeboliger skal bygges eller bygges om, er det enestående mulighed for borgere, deres pårørende, personalet og driftsøkonomien at tænke bæredygtig Lean ind i en langsigtet og arkitektonisk helhedsløsning.

 

I front med bæredygtig plejecenter Lean

Det betyder driftseffektivitet i millionklassen, hvis man tænker fremtidens plejecenter med bæredygtig Lean som innovativ drivkraft, før den første arkitektstreg bliver sat.

 

Plejecenter Akaciegården har gjort det og positioneret sig i front som den mest innovative ældreplejecentre i Danmark.

 

Daværende borgmester Jørgen Glenthøj roser

”I det offentlige har vi en forpligtelse til at finde de bedst mulige løsninger. Vores arbejde finansieres med skattekroner, og dem skal vi passe på – især i disse trange tider. Derfor handler det om at arbejde på en måde, hvor vi får mest mulig kvalitet for pengene. I den sammenhæng kan LEAN være et utroligt nyttigt værktøj. Det har Akaciegården bevist,” siger Jørgen Glenthøj.

 

Derved skabes de bedste forudsætninger for god balance mellem samfundets krav til opretholdelsen af faglig omsorgsfuld pleje og borgertid. For personalerne betyder det arbejdsprocesser, som er top trimmet, inden plejecentret åbner dørene for borgerne.

 

Effekten opnås ikke kun i bedre produktivitet og lønsomhed, men også større mulighed for fleksibilitet i forhold til optimering af f.eks. demensindretning og rehabiliterende omgivelser. 

 

lean, nlp, Lean byg ældrecenter, bæredygtig, gevinst, adfærd, team, læring, udfordre, videndeler

 

Gennem et værdiskabende fokus og tankesæt opnår ledelse og personaler samt bygherrerådgivere og arkitekter på byggeriet, hvor vægge og rum optimalt bør placeres, så de skaber effektive og trimmet arbejdsgange for personalet, samt i høj grad hjemligt for borgers hjem i plejecentret. Endvidere skaber det også de bedste forudsætninger for at leve op til de 17 FN verdensmål.

 

Lean i plejecentre byggeri handler om Levedygtigt, Ejerskab, Anvendelighed og Nytænkende.

 

NYSGERRIG? Gå fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.