Samskabende FORBEDRINGSTAVLER - TEAM’ets egen triage til selvledelse

borgernære sundhed, borgernære ældrepleje, ældrepleje, ældrecenter, ældreplejecenter, hjemmeplejen, lean, nlp, bæredygtig, gevinst, adfærd, team, læring, udfordre, videndeler, forbedringstavler, triageOpdager du tidsrøvere eller noget ikke virker hensigtsmæssigt i din hverdag i forhold til dine opgaver, så reagér hurtigt og omsæt de gode idéer til handling gennem selvstyring og selvledelse.

 

Erfaringen viser, at selvstyrende Team's skaber hurtigere og lettere merværdi med overskud - og opfylder drømmen om at arbejde efter samme mål og skabe arbejdsglæde i teamet.

 

Stærkt innovativt, samskabende værktøj, der understøtter fælleskultur følelsen – ”Jeg er en del af Team’et”

Forbedringstavler er et enkelt ledelses- og Team værktøj som opsporer spirende problemer i opløbet og sætter effektivt skub i at lede efter ideer til forbedringer. Værktøjet er designet med løbende kort- og langsigtede effektmålinger og kvalitetssikring.

 

Motiverende tilgang til at fjerne tidsrøvere eller noget ikke virker hensigtsmæssigt i forhold til arbejdet med kerneopgaverne. Teamet vil så reagerer.

 

Gennem selvledelse opnår medarbejderne maksimale medindflydelse på hverdagen og de løbende forbedringer, der dels styrker sammenholdet og Team ånden, og dels skaber rammen for bedre trivsel med ejerskab.

 

lean, nlp, bæredygtig, gevinst, adfærd, team, læring, udfordre, videndeler

 

NYSGERRIG? Gå fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.