SKAB FREMTIDENS DRIFTSOPTIMERET PLEJECENTER

Når fremtidens plejeboliger skal bygges eller bygges om, er det enestående mulighed for borgere, deres pårørende, personalet og driftsøkonomien at tænke bæredygtig Lean ind i en langsigtet og arkitektonisk helhedsløsning.

 

Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

  

"Jeg er meget imponeret over jeres tilgang og viden – også på plejeområdet. Der er ikke tvivl for mig: Man skal fremme hjemligheden i de borgerettede funktioner så meget man kan, samtidig med at man konstruerer sin ”maskine” bagved så effektivt, som overhovedet muligt.Udtaler udviklingskonsulent i en Kommune i Danmark.

 

Skab en fordel og kom i front med en bæredygtig driftsoptimeret plejecenter Lean løsning

Det betyder driftseffektivitet i millionklassen, hvis man tænker fremtidens plejecenter med bæredygtig Lean som innovativ drivkraft, før den første arkitektstreg bliver sat.

 

Plejecenter Akaciegården har gjort med Lean baserede arbejdsgange og positioneret sig i front som den mest innovative ældreplejecentre i Danmark.

  • Læs artikel fra dk.nyt her: Artikel - Plejehjem fik mere tid og plads med Lean - 10. JAN 2018 (pdf - 98 kb)
  • Læs arttikel fra rumsans.dk/artikler/akaciegarden her: Artikel - Akaciegården Rum og sans (pdf - 2,7 MB)

Daværende borgmester Jørgen Glenthøj roser

”I det offentlige har vi en forpligtelse til at finde de bedst mulige løsninger. Vores arbejde finansieres med skattekroner, og dem skal vi passe på – især i disse trange tider. Derfor handler det om at arbejde på en måde, hvor vi får mest mulig kvalitet for pengene. I den sammenhæng kan LEAN være et utroligt nyttigt værktøj. Det har Akaciegården bevist,” siger Jørgen Glenthøj.

 

Derved skabes de bedste forudsætninger for god balance mellem samfundets krav til opretholdelsen af faglig omsorgsfuld pleje og borgertid. For personalerne betyder det arbejdsprocesser, som er top trimmet, inden plejecentret åbner dørene for borgerne.

 

Effekten opnås ikke kun i bedre produktivitet og lønsomhed, men også større mulighed for fleksibilitet i forhold til optimering af f.eks. demensindretning og rehabiliterende omgivelser. 

 

Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

 

Gennem et værdiskabende fokus og tankesæt opnår ledelse og personaler samt bygherrerådgivere og arkitekter på byggeriet, hvor vægge og rum optimalt bør placeres, så de skaber effektive og trimmet arbejdsgange for personalet, samt i høj grad hjemligt for borgers hjem i plejecentret. Endvidere skaber det også de bedste forudsætninger for at leve op til de 17 FN verdensmål.

 

Lean i plejecentre byggeri handler om Levedygtigt, Ejerskab, Anvendelighed og Nytænkende.

 

NYSGERRIG? Gå fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.