FREMTIDENS DRIFTSOPTIMERET OMSORGS- & ÆDREPLEJESEKTOR

Når fremtidens omsorgs- og ældreplejeboliger skal bygges eller bygges om, er det enestående mulighed for borgere, deres pårørende, personalet og driftsøkonomien at tænke bæredygtig Plustid Lean ind sammen med en arkitektonisk helhedsløsning.

 

driftsoptimeret, lean, ældreplejecenter, Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

  

"Jeg er meget imponeret over Plustid's tilgang og viden – også på plejeområdet. Der er ikke tvivl for mig: Man skal fremme hjemligheden i de borgerettede funktioner så meget man kan, samtidig med at man konstruerer sin ”maskine” bagved så effektivt, som overhovedet muligt.

Udtaler udviklingskonsulent i en større Kommune i Danmark.

 

Fremtidens robuste sundhedsvæsen bygger på en bæredygtig driftsoptimeret FLOW og BEMANDING

Driftsoptimering, plejecenter, ældreplejen,Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

 

Læs mere i LinkedIN Posten - Det var en stor ære og fornøjelse at møde H.K.H Kronprinsesse Mary, Norges Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol og Danmarks Erhvervsminister Simon Kollerup og blive inviteret til at præsentere Plustids bidrag til fremtidens robuste sundhedsvæsen

 

Invitér Plustid Lean ind som en innovativ drivkraft før den første bygningsstreg sættes. Herved opnås de bedste forudsætninger for store de økonomiske gevinster og skaber det bedste sted at bo og arbejde. 

Det vil samlet set betyde driftseffektivitet i mange millioner-klassen for samfundet, hvis man tænker fremtidens plejecenter med bæredygtig Plustid Lean ind som en innovativ drivkraft, før den første arkitektstreg bliver sat.

 

Læs om nogle af gevinsterne her:

  • Lettere arbejdsdag uden afbrydelser for medarbejdere i ældreplejen!
  • Når vi spørger personalet på plejecentre, hvornår de selv synes, de spilder deres tid, så svarer de ofte: ”Når der ikke er fyldt op på boligen!”
  • Rumsans.dk - Force4Architects
  • Er du træt og udmattet af det evige pres for at finde BESPARELSER og løsninger på PERSONALEMANGLEN?
  • Debatten har været i fuld gang hele sommeren. Bl.a. har man kunnet høre: ”I fremtiden vil der mangle både penge og hænder i den offentlige sektor, og det vil gå ud over velfærden.”
  • Kan nytænkning i arkitekturen skabe flere "varme hænder" til fremtidens plejecentre?
  • Få mere ud af de ressourcer jeres organisation allerede har.
  • LEAN skaber mere tid til beboere på plejecenter
  • Download: Artikel - Akaciegården Rum og sans (pdf - 10, MB)

Daværende borgmester Jørgen Glenthøj roser

”I det offentlige har vi en forpligtelse til at finde de bedst mulige løsninger. Vores arbejde finansieres med skattekroner, og dem skal vi passe på – især i disse trange tider. Derfor handler det om at arbejde på en måde, hvor vi får mest mulig kvalitet for pengene. I den sammenhæng kan LEAN være et utroligt nyttigt værktøj. Det har Akaciegården bevist,” siger Jørgen Glenthøj daværende Borgmester Frederiksberg Kommune - læs også artiklen Akaciegården genopstår om et år.

Plustid har igennem en længere periode bidraget med Lean inspiration, rådgivningen og implementering overfor Akaciegården, samt bistået med Lean ekspertise i forbindelse udvælgelsen af bygge vinder projektet - det nye Akaciegård.


Vi mener, at der bør tilstræbes de bedste forudsætninger for god balance mellem samfundets krav til opretholdelsen af faglig omsorgsfuld pleje og borgertid. For personalerne betyder det arbejdsprocesser, som er top trimmet, inden plejecentret åbner dørene for borgerne. Det bedste grundlag for det bedste sted at bo og arbejde.

 

Effekten opnås ikke kun i bedre produktivitet og lønsomhed, men også større mulighed for fleksibilitet i forhold til optimering af f.eks. demensindretning og rehabiliterende omgivelser.  

 

Gennem et værdiskabende fokus og tankesæt opnår ledelse og personaler samt bygherrerådgivere og arkitekter på byggeriet, hvor vægge og rum optimalt bør placeres, så de skaber effektive og trimmet arbejdsgange for personalet, samt i høj grad hjemligt for borgers hjem i plejecentret. Endvidere skaber det også de bedste forudsætninger for at leve op til de 17 FN verdensmål.

 

LEAN i omsorg- og ældreplejesektorens byggeri betyder Levedygtigt, Ejerskab, Anvendelighed og Nytænkende.

 

NYSGERRIG? Gå fra tanker til adfærd. Vi deler vores mere end 15 års viden, indsigt og erfaring fra omsorgs- og ældreplejesektoren med alle. Kontakt os.