PRESSE OG MEDIER - FaceBook opslag

Tirsdag d. 28. august 2018

Lean, plejecenterbyggeri, 5s, effektivt, bæredygtigt, konkurrenceskrivelsen, bedømmelsesudvalget, vinderforslaget, værdioptimering, driftsoptimeringer

JAG SPILDTIDEN

”Nyt kæmpestudie: To tredjedele af håndværkeres arbejdsdag er spildtid”. Sådan lyder overskriften i en artikel udgivet af Fagbladet 3F den 20. august 2018. Endvidere står der; ”Fagforeningen 3F og privat entreprenør vil forbedre arbejdsmiljøet og styrke indtjeningen ved at skrue op for produktiviteten i byggebranchen”.

 

Læs hele Fagbladet 3F - klik her: Nyt kæmpestudie: To tredjedele af håndværkeres arbejdsdag er spildtid.

 

I Danmark taler mange om, at der er mangel på kvalificeret arbejdskraft. Det er dyrt, besværligt og tager lang tid at skaffe de rigtige kompetencer. Mange fristes til at gå på strandhugst hos konkurrenten - eller søge efter arbejdskraft i udlandet. Måske er det en løsning.

 

Men hvad hvis konkurrenten begynder at lokke dine medarbejdere over til sig, f.eks. med tilbud om bedre arbejdsmiljø og mere arbejdsglæde? Eller værre endnu; hvis konkurrenten er bedre til at tjene penge, fordi de udnytter arbejdsdagen bedre med mindre spildtid?

 

Jag spildtiden nu. Det er den hurtige vej til driftoptimering med bedre arbejdsmiljø, bedre trivsel og større effekt.

NYSGERRIG

Har din organisation en bæredygtig plan, der kan halvere medarbejdernes spildtid?

 

Plustid teamet

Kontakt os eller team op med erfaringerne