PRESSE OG MEDIER - Indslag i Erhvervsnetværket - Tid er en ressource. Brug den klogt!

Torsdag d. 30. september 2021

afbrydelser, adfærdsfælden, blinde vinkler, vaner, lean, nlp, sparring, covid-19, bæredygtig, fn 17 verdensmål, team, trivsel, ældreplejen, ældrebyggeri

 

Endnu en fantastisk flok samlet i dag til indslag om tidsoptimering. Tak til Tom Klan for gode input. Fire morgenmøder gennemført for over 140 medlemmer i Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk i hhv. Viborg, Skive, NykøbingMors og Vinnerup, hvor temaet er Tid er en ressource. Brug den klogt! Temaet i scenesættes ved at 'sætte ild' ind under tidsrøverne, når der bage teboller i en 'micro magic' ovn anno 2030!

 

Nysgerrig på hvordan medlemmerne reagerede på indslaget? Kontakt Jeanette Kilde fra Kildeconnect, som var arrangerede morgenmøderne i erhvervsnetværket.

 

adfærdsfælden, blinde vinkler, vaner, lean, nlp, sparring, covid-19, bæredygtig, fn 17 verdensmål, team, trivsel, ældreplejen, ældrebyggeri

Teaser til medlemmerne.

Når tiden er brugt på en given opgave, så er den væk! Enten står vi tilbage med ”Yes, jeg løste opgaven til tiden” eller ”Pokkers, der var ikke tid nok og jeg var faktisk presset”!

 

Får vi nok ud af tiden, der er til rådighed?

Tid er en ressource og er svær at styre. Men det er muligt at udnytte den, så den bliver til din fordel, plustid.

 

Og nu kan det jo være, at du tænker, hvordan jeg kan hjælpe dig med at bruge tiden klogt og til din fordel, så den bliver til effektiv og værdigivende plustid.

 

Det gør jeg med de forbedringskoncepter, jeg har udviklet. Og dét vil jeg meget gerne fortælle dig lidt mere om!

 

Vi deler viden og erfaring med alle og bistår med implementering og effekten - #plusdintid. Kontakt os.