PRESSE OG MEDIER - Den Danske Ambassade og Plustid i innovativt samarbejde i Norge

Tirsdag d. 9. maj 2023

plattformdagene, Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

 

Hvordan driver man innovasjon og læring på store plattformer i helse (sundhedessektoren)?

EHiN E-Helse Norge - Sammen skaper vi fremtidens helse er en arena med fokus på fremtidens sundhedsydelser, og transformationen til teknologidrevne systemer med brugeren i centrum. I ti år har EHiN været Norges mest besøgte mødested for e-sundhed.

 

I samarbejde med EHiN' partnere udvikles nye formater og nye mødesteder. Sammen med Sundhedsplatformen, Sundhedsplatformen og den danske ambassade etableres et to-dages mødested i Trondheim den 1. og 2. juni 2023 med fokus på læring og innovation på platformsløsninger.

 

Plustid en del af den danske delegation arrangeret af den danske ambassade

Plustid blev inviteret med på stand sammen med den danske ambassade og ledet af The Trade Council i Norge. Det takkede vi selvfølgelig ja til. Et af vores Best Seller løsninger Care Service Trolley har vi med og som vil vil få lejlighed til at inspirere mange relevante potentielle kunder og aktører indenfor hospitals- og sundhedssektoren i Norge.
 

Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler 

Sundhed står nemlig højt på dagsorden i Norge med øget politisk prioritering, nye satsningsområder og store investeringer. Plustid er med til at sikre en større dansk eksportudsigt

 

Sidst Plustid var i Norge juni 2022 -

ambassade, Møbler til opbevaring på plejehjem, CareServiceTrolley, plustuid forbedringstavler

 

Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.