TIDEN ER VÆRDIFULD - SPILD DEN KLOGT // BOOK TEMADAG

seminar, indlæg, temadag, inspiration, lean, nlp, tidoptimering, optimering

HENVENDER SIG TIL - De nysgerrige, Virksomheder, Erhvervsnetværk, Foreninger, Kommuner, Ledere og Medarbejdere

 

Hader du en dagligdag fyldt med tidsrøvere, afbrydelser, frustrationer og tidspres? Det kalder JEG for MINUStid! - minustid er spild og har ingen værdi. Du tænker måske, hvordan kan JEG hjælpe DIG til at bruge tiden klogt, så den bliver til effektiv, værdigivende PLUStid.

 

I mit daglige virke udfordrer jeg vores vanetænkning, blinde vinkler og miskommunikation, som typisk er årsag til MINUStid. Jeg rådgiver og underviser i værdiskabende adfærd og forbedringsværktøjer, som jeg har udviklet.


Det vil jeg gerne vil dele med dig og fortælle mere om ved et inspirerende, underholdende Quick Start Event, fx. et seminar, indlæg eller et temamøde, for dig og dine kolleger.

 

seminar, indlæg, temamøde, tiden er værdifuld - spild den klogt

Til jer deltagere - Tusinde tak for jeres feed-back: "Perfekt arrangement. Helt i top og med konkrete bud på, hvordan man lettere får tiden til at slå til. Tak.", "God oplægsholder, der gjorde det interessant. En øjenåbner var øvelsen med ‘the-bollerne’ og fremtidsovnen.", "Tom er rigtig god formidler - med gode konkrete værktøjer, som virksomheder og medarbejdere kan optimere på.", "Det er for vildt, hvordan jeg dagligt nu ser tidsrøverne. Tak for et inspirerende temaseminar – og efterfølgende et projektforløb med dig, hvor vi nu har fået mere plustid ind i hverdagen og bedre overskud".

 

Skab grobund for en attraktiv arbejdsplads og en sundere organisations kultur med større overskud i hverdagen

Få din Teaser her - Download: Plustid Inspirerende QuickStartEvent Tid er værdifuld - Spild den klogt (pdf - 329 kb)

Søger du reference til personer, der har set, hørt og oplevet et inspirerende Quick Start Event, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at formidle en kontakt.

 

Gå fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.