SKAB MERVÆRDI UD AF TID & RESSOURCER

Hvor ofte har vi ikke hørt naboen, familien eller kollegaen på jobbet sige; ”Jeg ville gerne have flere timer i døgnet”... ”Det er en rigtig tidsrøver”.... ”Ikke nu, jeg har ikke tid”... ”Tiden løber fra mig” ... "Det er der ikke ressourcer til" ... eller var det også et billede på din hverdag!

 

seminar, oplæg, kontor, leder, mellemleder, teamleder, hr, direktør, team-nlp-lean-pdca-coaching-talentudvikling-oplevelseslaering-selvstyrende-plustid-aeldrepleje-hjemmeplejen-trivsel-overskud

"Tak for et fantastisk seminar, hvor vi efter vores mening fik lært meget om hvor vi spilder tiden og samtidig fik et godt indblik i hvad forbedringskulturen betyder og vil kunne gøre for os. Det er jo rigtig meget - og vi glæder os til at komme videre." Udtaler deltager på seminaret.

 

Hver dag lægger vi arm med tiden – en styrkeprøve, der kun føles som en sejr, når tiden synes at være på vores side. Tiden går – den er faktisk allerede gået. Åh nej, jeg fik ikke nået det, jeg skulle.

 

Skab grobund for en attraktiv arbejdsplads og en sundere organisations kultur med større overskud i hverdagen

#plusdintid, lean, nlp, tidsrøvere, seminar, spildtid, din tid

Vi deler gerne ud af vores viden og erfaringer, hvor vi sætter et fascinerende fokus på tid og hvordan, vi dagligt forvalter den. Se på dit tidsforbrug med et værdiskabende ”brilleset”.

 

Kernen er - bruger vi tiden og ressourcerne rigtigt? 

Får vi det ud af tiden og ressourcerne, som vi ønsker? Hvem og hvad bestemmer over vores tid og ressourcerne? 

 

Start med et SEMINAR - Download: Plustid tema SEMINAR_VÆRKTØJSKURSER - Tid er værdifuld - spild den klogt (pdf - 416 kb).

 

Vi tager afsæt i din hverdag og forbedrer den med tips og løsninger til, hvordan du kan lette presset i din hverdag - til gavn for dig og dine omgivelser.

 

NNYSGERRIG? Gå fra tanker til adfærd. Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt os.