Tid til arbejdet med FN17?

#plustdintid, FN17, plustid, 70231716, 20661701, adfærdsfælden, blinde vinkler, vaner, lean, nlp, sparring, covid-19, bæredygtig, fn 17 verdensmål, team, trivsel, ældreplejen, ældrebyggeri

 

Vi kender det alt for godt. Mængden og størrelsen af opgaver - og dets kompleksitet betyder, at vores hverdag hurtigt er fyldt op med rigtig mange opgaver.

 

En stigende konkurrence og kundernes forventninger til os som leverandør betyder forventninger om, at vi skal præstere mere og mere - ofte uden at der tilføres flere ressourcer.

 

Det er derfor ikke så underligt, at vi kan føle os presset på tid i hverdagen!

Nu banker de FN's 17 verdensmål på døren. Det betyder, at organisationer - oven i en forvejen presset hverdag - også skal til at forholde sig til de relevante verdensmål med en efterfølgende indarbejdelse af målende i hverdagens forretninger og rutiner.

 

For mange virksomheder kan det derfor være en rigtig stor opgave, at skulle arbejde med de 17 verdensmål. Det kan føles være uoverskueligt - også økonomisk, at gå fra tanker til adfærd med verdensmålene. 

 

Vi er eksperter i at skabe mere tid og overskud i organisationen, så man lettere kommer i gang med de 17 verdensmål arbejdet, samtidigt med, at der er tid og plads til virksomhedens øvrige aktiviteter.

 

Vi deler viden og erfaring med alle. Kontakt