PLUSTID // FN17-VERDENSMÅL

fn17 verdensmål

 

Vil din virksomhed gerne arbejde med FN’s verdensmål, men som bokser lidt med organisering og at finde tid og ressourcer til det i hverdagen til at blive bæredygtig?

 

Pas på adfærds-fælden i jagten efter af blive bæredygtig!

Den stigende konkurrence og kundernes forventninger til os som leverandør betyder, at vi skal præstere mere og mere - ofte uden at der tilføres flere personale ressourcer. Det er derfor ikke så underligt, at vi kan føle os presset på tid i hverdagen!

 

Mange virksomheder taler i dag højt om bæredygtig FN17 verdensmål, klimaet og verdens vé og vel. Men, hvad gør vi egentlig for at forbedre os – eller er det bare noget vi taler om, en masse gode  hensigter, men uden handling?

 

Adfærds-fælden ‘klapper’ når vi: har fået indsigt og viden om FN17 verdensmålene og vi er motiverede til at arbejde med FN17 verdensmålene, men der er 0% handling i omstillingen til bæredygtigt arbejde. Det betyder 0% effekt og dermed ingen bæredygtig udvikling!

 

En af de klassiske adfærds-fælder, der typisk ‘klapper’ i organisationerne og forhindringer at der skabes en effekt, er: ”Vi har ikke tid – så vi kan ikke lige nu!”.

 

For mange virksomheder kan det derfor være en rigtig stor opgave med en omstilling. Det kan føles uoverskueligt og tillige presse økonomien yderligere.

 

Løsning: Lad os da for pokker komme udenom adfærds-fælden med disse tre F’er -

1) Find - dagligdag minusTID - tidsrøvere, afbrydelser, frustrationer og tidspres - i de eksisterende arbejdsrutiner hos personalet. Vi ved minusTID ikke giver effekt!

 

3) Forbedre - Fjern minusTID’en i arbejdsrutinerne og få mere plusTID til omstillingen til bæredygtigt arbejde.


3) Fortsæt - med at fastholde plusTID gevinsten ved at nudge nye vaner og adfærd ind i organisationen.

 

Sådan kommer du i gang med at skabe mere tid til verdensmålene og samtidigt skabe en konkurrence fordel - før din konkurrent gør det! 

I samarbejde med FN17 Business Viborg tilbyder vi en ’2 + 1 trin’ ramme! Trin 1 – Interviewrunde, Trin 2 – Rapport og Trin 3 – Forbedringsaktiviteter. De to første trin tilbydes til halv pris når det tredje trin også aktiveres.

 

fn17 business, kontor, leder, mellemleder, teamleder, hr, direktør, team-nlp-lean-pdca-coaching-talentudvikling-oplevelseslaering-selvstyrende-plustid-aeldrepleje-hjemmeplejen-trivsel-overskud.jpg' alt=

 

Vi er en del af FN17 Business Task Force Team og er eksperter i at skabe mere tid og overskud i organisationen, så man lettere kommer i gang med de 17 verdensmål arbejdet, samtidigt med, at der er tid og plads til virksomhedens øvrige aktiviteter. Det gør vi med forretningsmodeller, organisations- og adfærdsdesign – fra handling til nye vaner og adfærd, forbedringsledelse, tids- og ressource optimering.